spot_img
AcasăPoliticăNicolae Giugea s-a întors la PNL. Ion Groza, noul președinte al Forța...

Nicolae Giugea s-a întors la PNL. Ion Groza, noul președinte al Forța Dreptei Dolj

E oficial, deputatul doljean Nicolae Giugea s-a întors la PNL. Informația că parlamentarul va reveni la vechea sa ”iubire” a fost publicată, ieri, de Știricraiova.ro. Astăzi, Grupul parlamentar al deputaților PNL a anunțat revenirea sa.

Odată cu plecarea sa din Forța Dreptei, Giugea a lăsat liber scaunul de președinte la Dolj. Conform surselor noastre, Forța Dreptei Dolj este condusă, de astăzi, de Ion Groza, care, potrivit propriilor declarații, era prim-vicepreședinte.

Informația dumneavoastră este corectă, sunt noul președinte al Comitetului Județean de Inițiativă a filialei Dolj a Partidului Forța Dreptei. Decizia a fost luată azi în Comitetul Național al partidului”, a confirmat pentru Stiricraiova.ro Ion Groza.

Fost subprefect de Dolj în perioada 2005-2006, fost președinte al PNL Craiova, Nelu Groza a părăsit Partidul Național Liberal când la conducere filialei era Mihai Voicu. În 2016, s-a implicat în campania electorală alături de PMP, iar în 2020 a condus ”din umbră” campania pentru candidatura lui Nicolae Giugea la Primăria Craiova.

Întrebat dacă va face, la rându-i, un pas către revenirea sa în PNL, precum Nicolae Giugea, acesta spune că a fost și rămâne simpatizant al lui Ludovic Orban. ”Am fost șeful de campanie a lui Giugea fără să fiu membru de partid. M-am implicat pentru el, doar așa, pentru că m-a rugat. Dar eu sunt simpatizant Ludovic Orban de când activam împreună (cu Giugea n.r.) în PNL. El a ales alt drum. Fiecare își alege drumul lui”, a declarat Groza pentru Stiricraiova.ro.

Ion Groza are, de câțiva ani, o afacere cu fructe de pădure, pe care la cultivă în Dobrești, localitatea natală, pe mai multe hectare de teren. Întrebat dacă în afacerea sa din agricultură a primit consiliere de la deputatul Giugea, de profesie agronom, în schimbul consilierii pentru alegerile locale, Nelu Groza spune că cele două chestiuni nu au absolut nicio legătură.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments