Nicolae Giugea s-a întors la PNL. Ion Groza, noul președinte al Forța Dreptei Dolj

1806
Reclame

E oficial, deputatul doljean Nicolae Giugea s-a întors la PNL. Informația că parlamentarul va reveni la vechea sa ”iubire” a fost publicată, ieri, de Știricraiova.ro. Astăzi, Grupul parlamentar al deputaților PNL a anunțat revenirea sa.

Odată cu plecarea sa din Forța Dreptei, Giugea a lăsat liber scaunul de președinte la Dolj. Conform surselor noastre, Forța Dreptei Dolj este condusă, de astăzi, de Ion Groza, care, potrivit propriilor declarații, era prim-vicepreședinte.

Informația dumneavoastră este corectă, sunt noul președinte al Comitetului Județean de Inițiativă a filialei Dolj a Partidului Forța Dreptei. Decizia a fost luată azi în Comitetul Național al partidului”, a confirmat pentru Stiricraiova.ro Ion Groza.

Fost subprefect de Dolj în perioada 2005-2006, fost președinte al PNL Craiova, Nelu Groza a părăsit Partidul Național Liberal când la conducere filialei era Mihai Voicu. În 2016, s-a implicat în campania electorală alături de PMP, iar în 2020 a condus ”din umbră” campania pentru candidatura lui Nicolae Giugea la Primăria Craiova.

Întrebat dacă va face, la rându-i, un pas către revenirea sa în PNL, precum Nicolae Giugea, acesta spune că a fost și rămâne simpatizant al lui Ludovic Orban. ”Am fost șeful de campanie a lui Giugea fără să fiu membru de partid. M-am implicat pentru el, doar așa, pentru că m-a rugat. Dar eu sunt simpatizant Ludovic Orban de când activam împreună (cu Giugea n.r.) în PNL. El a ales alt drum. Fiecare își alege drumul lui”, a declarat Groza pentru Stiricraiova.ro.

Ion Groza are, de câțiva ani, o afacere cu fructe de pădure, pe care la cultivă în Dobrești, localitatea natală, pe mai multe hectare de teren. Întrebat dacă în afacerea sa din agricultură a primit consiliere de la deputatul Giugea, de profesie agronom, în schimbul consilierii pentru alegerile locale, Nelu Groza spune că cele două chestiuni nu au absolut nicio legătură.

ALEGEREA EDITORULUI