Paris Hilton, invitată la Craiova Intencity 2.0: ”Ne-am gândit să-i facem o ofertă”

1130
Paris Hilton, Amnesia / Sursa foto: https://wundergroundmusic.com
Reclame

Paradoxal, cel mai mediatizat artist al primei ediții a Festivalului IntenCity Craiova a lipsit de pe scena amplasată pe Stadionul Oblemenco, dar va fi invitat din nou în Bănie. Este vorba despre celebra Paris Hilton, care, anul trecut, a reușit să acapareze atenția mass media locale și naționale după zvonul că va cânta în Bănie pentru suma de 1 milion de euro. Cu siguranță, deși organizatorii au negat informația, a fost cea mai de succes reclamă pentru evenimentul pe care primarul Olguța Vasilescu și l-a dorit la Craiova.

Conducerea Operei Române Craiova, instituția care a organizat ediția de debut a Festivalului Intencity, a dezvăluit în premieră, la Emisiunea ”Statistic” din 16 februarie, de la Dolj TV, că și anul acesta Paris Hilton va fi ofertată.

Lui Paris Hilton ne gândim să-i facem o ofertă încă o dată. Dar, nu vom ști dacă va veni sau nu. Abia după ce îi vom face această ofertă vom ști dacă craiovenii o vor vedea sau nu”, i-a răspuns Antoniu Zamfir, managerul ORC, realizatorului emisiunii, Constantin Crăițoiu, care l-a întrebat dacă vine și artista.

Inițial, Zamfir îi răspunsese că ”Paris Hilton nu vine, pentru că nu a venit nici anul trecut”. Aceasta a reamintit că Opera Română Craiova nu a comunicat nimic oficial despre participarea americancei la Intencity. ”Apoi au existat alte discuții și nu aș vrea să intru în astfel de polemici cu nimeni”, a completat managerul ORC.

Anul trecut, după ce s-a anunțat că Paris Hilton nu mai vine la Craiova, edilul Craiovei a sugerat că artista nu a mai vrut să bată palma pentru Intencity tocmai din cauza presei din România, care a speculat că Hilton ar cere 1 milion de euro pentru prestație.

Nu cred că va veni Paris Hilton. Până la ora actuală nu este contractul semnat cu Paris Hilton. Nu a fost niciodată vorba de un milion de euro. Eu din câte știu de la organizatori, era vorba de o sumă mult mai mică, dar este foarte adevărat că în momentul în care s-a discutat despre milioane de euro în presa din România, agentul ei a avut altfel de discuții cu organizatorul festivalului nostru și nu au fost acceptate condițiile, a rămas că poate pentru o ediție viitoare. Pe afișul oficial al festivalului nu apare Paris Hilton”, declara primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Suma exclusivă pentru plata artiștilor la prima ediție Intecity (cu tot cu staff, cazare etc.) s-a ridicat la 17.541.000 lei, adică aproximativ 3,5 milioane euro. Fondurile pentru tot festival au fost asigurate de municipalitatea craioveană și s-au ridicat la 22.519.019, adică vreo 4,5 milioane de euro. (Detalii AICI)

În altă ordine de idei, potrivit managerului ORC, Antoniu Zamfir, și alți artiști care nu au mai ajuns la ediția de anul trecut vor fi ofertați. În ceea ce privește locația festivalului, acesta a relatat că anul va mai fi amplasată o scenă, în Sala Polivalentă din Craiova.

Aflați mai multe detalii din Emisiunea ”Statistic”.

 

ALEGEREA EDITORULUI