Olguța a mutat gazonul de pe Oblemenco lângă ”colțișorul japonez” de la Pedagogic

1447
O parte din gazon a fost deja montat la Pedagogic. În imagini se poate observa și un gard care seamănă cu unul artificial, așa cum se regăsește și în parcul Romanescu / Foto: Facebook
Reclame

Gazonul de pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova e translatat în Parcul Pedagogic, a anunțat primarul Olguța Vasilescu. Motivul: pregătirile pentru cea de-a doua ediție a Festivalului Intecity. Edilul spune că iarba e de cea mai bună calitate și poate fi folosită cu succes în proiectul de reabilitare a părculețului amintit, unde spunea că va include un colțișor japonez și unul mediteranean. 

Am început mutarea gazonului de pe stadion în Parcul Pedagogic. Având în vedere faptul ca acesta urma să fie stricat de podeaua de protecție pentru sistemul de degivrare care se montează cu ocazia festivalului IntenCity, am considerat că este util să il recuperăm, mai ales că este de cea mai buna calitate”, a anunțat primarul Craiovei pe pagina personală de Facebook. Schimbarea gazonului după evenimentul de anul trecut a costat 600.000 de euro. Suprafața doar ce fusese schimbată cu 10 luni în urmă. (Detalii AICI)

Administrația a început reabilitarea Parcului Pedagogic în urmă cu mai bine de un an. despre ineditele idei care urmau să fie aplicate pentru modernizarea lui s-a aflat după ce Olguța Vasilescu a fost întrebată de un consilier local al opoziției dacă nu cumva acolo se construiește vreun bloc.

Nu, se construiește o cascadă undeva lângă zona de blocuri, pentru că acolo va fi un colțișor japonez. Dar, aveți încredere, că ați văzut că la parcuri chiar ne pricepem și o să iasă ceva foarte frumos”, i-a răspuns primarul. Mai multe detalii despre asta, în articolul de mai jos.

Cert e că, din fotografia postată de primarul Olguța Vasilescu pe pagina sa personală de Facebook, pe lângă gazonul de la Oblemenco poate fi observat și ceea ce pare un gard ”viu artificial” folosit de administrație și la înfrumusețarea Parcului Romanescu. Cât despre colțișorul japonez, nu știm dacă este gata încă.

Olguța Vasilescu: ”Facem colțișor japonez cu cascadă și zonă mediteraneană în Parcul Pedagogic”

ALEGEREA EDITORULUI