Autoritățile repară drumul județean 606E Pietroaia – Botoșești-Paia

497

Societatea pentru Lucrări de Drumuri și Poduri (SLDP) Dolj S.A. din subordinea Consiliului Județean (CJ) Dolj a început lucrările de reparații pe tronsoanele cu probleme din DJ 606E Pietroaia – Botoșești-Paia.

Reparatii pe DJ 606 E Pietroaia – Botoșești-Paia

Stiricraiova a sesizat săptămâna trecută conducerea CJ Dolj că cetățenii se plâng de calitatea drumului. Președintele Consiliului Județean, Cosmin Vasile, a precizat pe 9 august că SLDP l-a prins în planul de reparații, urmând ca lucrările să fie demarate în următoarele două săptămâni.

Reparatii pe DJ 606 E Pietroaia – Botoșești-Paia

Astăzi, angajații Societății de drumuri au început refacerea porțiunilor distruse. Potrivit șefului administrației județene, tirurile ar fi de vină pentru degradarea asfaltului.

Tronson Pietroaia – Botosesti-Paia, DJ 606E

”(…) Drumul s-a rupt din cauza transportatorilor care au încărcătura cu mult peste 7,5 tone, tonajul maxim admis. Din această cauză au fost oprite transporturile de cereale. Din păcate, avem doar un singur cântar, dar încercăm să-l trimitem cât putem de des în zonele în care nu se respectă greutatea admisă, conform normativelor în vigoare. Noi avem prevăzut doar un echipaj cu cântar pe 1000 de km”, declara Cosmin Vasile.

Citește și:

Porțiuni din drumul DJ 606E Pietroaia – Botoșești-Paia, ca bombardate. Autoritățile spun că intră în reparații

***

Dacă vrei să sprijini activitatea Stiricraiova.ro, poți face o donație: Revolut ID @amigebaila sau în contul IBAN RO70BREL0005534443240100 (Libra Bank) sau în contul IBAN RO76BACX0000002322963000, Cod BIC/SWIFT BACXROBU (Unicredit Bank), titular Gebăilă Ana-Maria.

ALEGEREA EDITORULUI