Primul termen în procesul deschis de directorul Aeroportului Craiova, Sorin Manda, împotriva Emiliei Neagu, stabilit în aprilie

2927
Sorin Manda, Emilia Neagu

Judecătoria Craiova a stabilit primul termen de judecată în procesul pe care directorul Aeroportului Craiova l-a intentat Emiliei Neagu.

Sorin Manda s-a simțit lezat de postarea craiovencei, critic consecvent al administrației locale, și solicită instanței ștergerea ei. Vrea să i se ceară și scuze publice, daune morale de 10.000 de lei și achitarea cheltuielilor de judecată. Emilia Neagu a scris că ”Măndelu” ar jefui călătorii.

Postarea cu pricina – una amplă în care relatează despre o experiență la Aeroportul Craiova – a fost publicată de Emilia Neagu pe 22 iunie 2023.

Cinci zile mai târziu, pe 27 iunie 2023, pe rolul Judecătoriei Craiova era înregistrat un dosar având ca obiect acțiunea în răspundere delictuală, avându-i în prim-plan pe Sorin Manda, ca reclamant, și Emilia Neagu, în calitate de pârât.

Instanța a publicat data primei înfățișări în fața magistraților: 23 aprilie 2024.

Detalii, în articolul de mai jos:

Directorul Aeroportului Craiova a acționat în instanță o craioveancă pentru defăimare pe Facebook

Reamintim, de asemenea, că Tribunalul Dolj a anunțat primul termen și în cazul plângerii de defăimare pe care edilul Craiovei, Olguța Vasilescu, i-a făcut-o martorului-denunțător din dosarul Fațada, Petru Becheru.

Mai multe despre acest subiect, în articolul de mai jos:

Instanța a stabilit primul termen în procesul intentat de Olguța Vasilescu împotriva lui Petru Becheru

 

ALEGEREA EDITORULUI