Mocnește scandalul în procesul Olguței contra Becheru: ”Țara arde și baba se piaptănă. Și-a bătut joc de echipa patronată de Mititelu”

1022
Fotografie preluată de pe digisport.ro

Mocnește scandalul în procesul Olguței contra Becheru: ”Țara arde și baba se piaptănă. Și-a bătut joc de echipa patronată de Mititelu”.

Cu sala goală, așa s-a desfășurat primul termen de judecată a acțiunii pe care edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a făcut-o în instanță împotriva lui Petru Becheru. Ea îi pretinde acestuia zeci de mii de euro daune morale pentru că i-ar fi prejudiciat imaginea prin postări denigratoare pe Facebook. Din această cauză, mai spune Vasilescu, numărul celor care au votat-o în 2020 la Primăria Craiova i-ar fi scăzut la jumătate. Primarul îl mai acuză pe Becheru și de hărțuire fizică. (Detalii AICI)

Doar avocatul reclamantei s-a prezentat, astăzi, în fața completului, în vreme ce pârâtul, Petru Becheru, a lipsit și a fost decăzut din dreptul de a se apăra.

Pe lângă probele cu înscrisuri depuse deja la dosar, acuzarea a venit și cu o listă de martori ”surpriză”, care să susțină afirmațiile Olguței Vasilescu. Avocatul acesteia a cerut și interogarea pârâtului.

Magistratul, judecătoarea Laura Nedelcea, a vrut să știe dacă probele cu martor ”sunt, de exemplu, pentru acte de hărțuire fizică” și a admis citarea a două dintre cele trei persoane indicate de avocat pentru a fi aduse în fața instanței. Ar fi vorba despre două angajate ale Primăriei Craiova.

Și pentru hărțuire fizică”, a răspuns avocatul Mihai Bratu, care a mai adăugat că Petru Becheru a pus-o pe Olguța Vasilescu și în imposibilitatea de a-și prelua mandatul de primar.

Edilul susține că după ședința solemnă de constituire a Consiliului Local Craiova, respectiv 30 octombrie 2020, la care trebuia să depună jurământul de primar, ar fi fost așteptată în fața primăriei de Becheru, care ar fi agresat-o la ieșire, lovind-o cu umărul.

Avocatul Olguței Vasilescu a solicitat, totodată, interogarea pârâtului, subliniind că acesta știa despre acest proces întrucât a cerut prin e-mail studierea dosarului. Instanța a aprobat, dispunând citarea lui inclusiv pe adresa de e-mail înscrisă în cererea de studiere a dosarului.

Pe de altă parte, judecătoarea l-a decăzut pe Petru Becheru din dreptul de a mai putea contesta acțiunea și dreptul de a propune probe, întrucât nu a depus niciun înscris în termenul prevăzut de lege.

Tribunalul Dolj a amânat cauza, pentru administrarea probelor propuse, pentru data de 2 aprilie 2024.

Petru Becheru spune că nu este interesat de ”elucubrațiile” reclamantei.

Nu mă interesează elucubrațiile Olguței. Nu am lovit-o. În realitate, eu i-am adus voturi, dar numărul de votanți i-a scăzut pentru că și-a bătut joc de echipa de fotbal patronată de domnul Adrian Mititelu, care a sprijinit-o să iasă prima dată (primar n.r.), punându-l să joace la mama dracu’, până a promovat în prima divizie. Și nu mai zic de limba ei franceză de la ONU când a făcut țara de râs la New York. Oricum, țara arde și baba se piaptănă”, e tot ce a dorit să comenteze Petru Becheru, la solicitarea Știri Craiova.

Să ne așteptăm, oare, ca Petru Becheru să cheme în apărarea sa echipa de fotbal și galeria în frunte cu Mititelu? Orice este posibil!